copyright © stichting senioren belangen Kat-rijn.  1 januari 2012                                                                                                                  ontwerp. Arie Houw                                                                                                                                                                                                                                                                              

Stichting Seniorenbelangen
           
    Kat-rijn
Uitslagen en standen
Houd deze pagina in de gaten
50 jaar

Gastvrouwen/ Vrijwilligers

De oprichting van de sociëteit in 1968 is een groot succes gebleken en dat is niet alleen de verdienste van degenen die de plannen hebben gemaakt en uitgewerkt, maar evenzeer van de dames en heren die zich geheel vrijwillig hebben ingezet om de gasten te ontvangen.
Het “gastvrouw/heer” zijn houdt nogal wat in, zoals, koffie zetten, thee zetten, de zorg voor het serviesgoed  ( klaarzetten, inschenken, schoonmaken en opruimen), zorgen dat het aan niets ontbreekt en dat iedereen het naar de zin heeft.
De dames en heren zorgen voor een gezellige sfeer, dan denk ik aan de decoraties die elk jaar weer voor de  Kerstmiddag worden gemaakt, de sfeervolle boom, de broodmaaltijd en daarna alles afwassen, toen nog met de hand.
Per week wordt Kat-rijn door een groot aantal personen bezocht die aan een of de meerdere activiteiten deelnemen, dus we hebben het over vele
koppen koffie en thee
Gelukkig is het mogelijk geweest 2 vaatwassers te plaatsen, maar het inzetten en uitruimen gaat nog niet vanzelf.

Het bestuur is er zich van bewust dat het succes van Kat-rijn uitsluitend bij deze dames en heren en hun eventuele partners ligt.

Denkt u, dat is iets voor mij?
Vrijwilligers zijn altijd van harte welkom.

Aanmelden bij:  dhr. W. M. (Wil) Nijenhuis, tel: 071 - 4026647


Of aanmelden bij een van de Bestuursleden